Vloeren

Vloeren en trappen

De natuurlijke en tijdloze schoonheid van natuursteen vormt een unieke basis voor uw interieurontwerp. De kleur, structuur en het karakter kunnen helemaal aan uw voorkeur worden aangepast. Met onder meer met de keuze van de steensoort, de tegelafmeting en de afwerking van het oppervlak (verouderd, mat of glanzend). Maar bijvoorbeeld ook met een smaakvolle sierstrip of een combinatie van steensoorten. De vloer kan worden afgewerkt met natuursteen plinten, drempels en kozijnblokken.
Met natuursteen maakt u uw vloeren en trappen wel heel bijzonder.

Natuursteen is geschikt voor elk type vloer of trap. Marmer, graniet, leisteen en kwartsiet kunnen tegen een stootje, zijn eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam.
Op natuursteen kan worden geleefd. Natuursteen kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Het voelt blootsvoets prettig aan, zelfs met een ruw oppervlak. Ook voor buitenvloeren en trappen is natuursteen zeer geschikt, zoals een terras of een entree. Zo kunt u binnen en buiten vloeiend op elkaar laten aansluiten, ondanks andere oppervlakte bewerkingen.


© 2008 Siniolchu Natuursteen.
All Rights Reserved.